Meteen naar de inhoud

Beveiligingssysteem | SecurCo

Bescherm je huis of bedrijf met de meest betrouwbare beveiligingssystemen van SecurCo.

Ons deskundige team installeert hoogwaardige alarminstallaties, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole om de veiligheid van uw eigendommen en dierbaren te garanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de gemoedsrust die je krijgt met topklasse beveiligingssystemen.

Vul het formulier op onze website in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Ons team van professionals zal je voorzien van deskundig advies om je te helpen bij het kiezen van het beste beveiligingssysteem voor jouw behoeften.

Vertrouw op SecurCo voor al je beveiligingsbehoeften.


Beveiligingssysteem
Beveiligingssysteem

Ben je op zoek naar het beste beveiligingssysteem voor je huis of bedrijf?

Kijk dan niet verder dan SecurCo!

Onze eersteklas alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole zorgen ervoor dat jij en je eigendommen veilig zijn.

Neem contact met ons op voor onverslaanbare prijzen.


Beveiligingssysteem: 7 manieren waarop het uw leven kan redden

Bij SecurCo geloven we dat jouw veiligheid en beveiliging altijd op de eerste plaats moeten komen.

Of u nu een huiseigenaar of een bedrijfseigenaar bent, het hebben van een betrouwbaar beveiligingssysteem is essentieel om uzelf, uw dierbaren en uw eigendommen te beschermen tegen schade.

In dit artikel bespreken we de 7 manieren waarop een beveiligingssysteem je leven kan redden.

Vroegtijdig waarschuwingssysteem

Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel van een beveiligingssysteem is dat het werkt als een systeem voor vroegtijdige waarschuwing, dat je waarschuwt voor mogelijke gevaren of bedreigingen.

Met een reeks sensoren en detectoren kan een beveiligingssysteem indringers, brand, koolmonoxidelekken en andere gevaren detecteren en alarm slaan of een melding naar je telefoon sturen.

Inbrekers en criminelen hinderen

Een beveiligingssysteem is ook een krachtig afschrikmiddel voor inbrekers en criminelen.

Alleen al het zien van camera’s, bewegingssensoren en alarmen kan genoeg zijn om potentiële indringers af te schrikken en inbraak te voorkomen.

En zelfs als iemand toch probeert in te breken, kan het beveiligingssysteem de autoriteiten waarschuwen en waardevol bewijs leveren dat kan helpen de dader te pakken.

Geeft gemoedsrust | Beveiligingssysteem

Een van de meest onderschatte voordelen van een beveiligingssysteem is dat het gemoedsrust geeft.

Als je weet dat je huis of bedrijf wordt beschermd door een geavanceerd beveiligingssysteem, kun je ’s nachts beter slapen en overdag minder stress hebben.

En als u op vakantie of op zakenreis bent, kunt u uw woning op afstand controleren en meldingen ontvangen als er iets misgaat.

Verhoogt de waarde van uw woning | Beveiligingssysteem

Het installeren van een beveiligingssysteem kan ook de waarde van uw woning verhogen.

Potentiële kopers zijn vaak bereid om meer te betalen voor een huis of bedrijf met een hoogwaardig beveiligingssysteem, omdat het hen gemoedsrust geeft en het risico op verlies of schade vermindert.

Bespaart geld op verzekeringen

Veel verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen op hun polissen voor huizen en bedrijven die een beveiligingssysteem hebben geïnstalleerd.

Door het risico op diefstal, brand en andere gevaren te verminderen, kan een beveiligingssysteem uw verzekeringspremies verlagen en u op de lange termijn geld besparen.

Verbetert situationeel bewustzijn | Beveiligingssysteem

Door realtime updates en waarschuwingen te geven, kan een beveiligingssysteem uw situationeel bewustzijn verbeteren en u helpen effectiever te reageren op noodsituaties.

Als er bijvoorbeeld brand uitbreekt, kan het beveiligingssysteem u waarschuwen over de locatie van de brand en advies geven over de beste evacuatieroutes.

Beschermt tegen meerdere bedreigingen

Tot slot kan een beveiligingssysteem bescherming bieden tegen een groot aantal bedreigingen, zoals inbraken, brand, koolmonoxidelekken en nog veel meer.

Omdat meerdere sensoren en detectoren samenwerken, biedt een beveiligingssysteem een uitgebreide bescherming voor je huis of bedrijf en zorgt het ervoor dat je op elke eventualiteit bent voorbereid.

 • Bij SecurCo helpen we je graag om veilig te blijven.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze beveiligingssystemen en hoe ze jou en je dierbaren kunnen beschermen.
 • Onze ultramoderne beveiligingssystemen zijn ontworpen om het hoogste niveau van bescherming en gemoedsrust te bieden.
 • Wacht niet tot het te laat is – investeer vandaag nog in een beveiligingssysteem en geniet van alle voordelen die het te bieden heeft.
Beveiligingssysteem

Beste SecurCo beveiligingsadviesdiensten: Met het deskundige advies van SecurCo weet je zeker dat je beveiligingsbehoeften worden vervuld met het hoogste niveau van kwaliteit en expertise. Ons team zal persoonlijke aanbevelingen doen die passen bij uw unieke situatie en budget.

Alarmsysteem SecurCo: Bescherm je huis of bedrijf met de geavanceerde alarmsystemen van SecurCo. Onze state-of-the-art technologie garandeert betrouwbare inbraakdetectie zonder het gedoe van maandelijkse abonnementskosten. Kies uit bedrade of draadloze opties om aan uw behoeften te voldoen.

Beste 24/7 bewaking met SecurCo beveiliging: Wees gerust in de wetenschap dat SecurCo de beste 24/7 bewaking voor uw beveiligingssystemen biedt. Met onze topbewakingstechnologie en ons deskundige team bieden we ongeëvenaarde bescherming voor je huis of bedrijf.

Beste huisbeveiligingssystemen van SecurCo: Bescherm je geliefden en je eigendommen met de beste thuisbeveiligingssystemen van SecurCo. Onze op maat gemaakte oplossingen bevatten de nieuwste technologie om een uitgebreid beveiligingsplan op te stellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften.

SecurCo: Vertrouw op de experts van SecurCo voor al je beveiligingsbehoeften. Ons team biedt service van topkwaliteit en innovatieve technologieën om u veilig te houden, of het nu voor uw huis of bedrijf is.

Beste SecurCo beveiligingsbundels voor bedrijven: Bij SecurCo zorgen onze beveiligingsbundels voor bedrijven voor maximale bescherming van uw commerciële eigendommen. Met toegangscontrole, camerabewaking en branddetectie bieden onze bundels uitgebreide beveiligingsoplossingen die passen bij de behoeften van elk bedrijf.

SecurCo alarmsysteem: Met het geavanceerde alarmsysteem van SecurCo kunt u vertrouwen op de veiligheid van uw huis of bedrijf. Onze geavanceerde technologie en ons deskundige team bieden betrouwbare inbraakdetectie zonder maandelijkse abonnementskosten. Vertrouw op SecurCo voor al je beveiligingsbehoeften.


Beveiligingssysteem: 6 redenen waarom het een slimme investering is

Bij SecurCo weten we hoe belangrijk veiligheid en beveiliging voor je zijn.

Wij begrijpen dat de veiligheid van uw gezin en uw eigendommen uw hoogste prioriteit heeft en daarom bieden wij de beste beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging op de markt.

Onze geavanceerde systemen bieden ongeëvenaarde bescherming tegen diefstal, brand en andere verwoestende gebeurtenissen.

Hier zijn 6 redenen waarom investeren in een beveiligingssysteem een slimme keuze is voor jou en je dierbaren.

Bescherm uw huis of bedrijf | Beveiligingssysteem

Uw huis is uw toevluchtsoord en uw bedrijf is uw levensonderhoud.

Ze beschermen is essentieel en er is geen betere manier om dit te bereiken dan met het beveiligingssysteem van SecurCo.

Onze systemen zijn ontworpen om indringers te detecteren, u te waarschuwen als er brand uitbreekt en uw eigendom 24/7 te bewaken.

Deter Criminelen

Criminelen zoeken naar de makkelijkste doelwitten en eigendommen zonder beveiligingssysteem lopen meer kans om vernield of ingebroken te worden.

Een beveiligingssysteem van SecurCo kan uw eigendom tot een onaantrekkelijk doelwit voor criminelen maken, zodat uw gezin en bezittingen veilig zijn.

Geef gemoedsrust

Als u weet dat uw huis of bedrijf wordt beschermd door een beveiligingssysteem van hoge kwaliteit, kunt u ontspannen en gerust zijn.

Je hebt de gemoedsrust dat je bezittingen beschermd zijn, zelfs als je er niet bent.

Stipte waarschuwingen ontvangen

Als er iets wordt gedetecteerd, brengt ons systeem u, uw medewerkers of de bevoegde autoriteiten onmiddellijk op de hoogte.

Dit snelle waarschuwingssysteem betekent dat onze klanten snel actie kunnen ondernemen om verliezen of schade te minimaliseren en ervoor te zorgen dat je eigendommen te allen tijde beschermd blijven.

Verlaag verzekeringspremies

Veel verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen aan huiseigenaren die een beveiligingssysteem in hun huis laten installeren.

Door te investeren in een beveiligingssysteem kun je dus geld besparen op verzekeringspremies en tegelijkertijd de veiligheid van je woning vergroten.

Verzamel bewijsmateriaal

Als het ergste gebeurt en er vindt een misdrijf plaats in je woning, kan een beveiligingssysteem helpen om bewijsmateriaal te leveren.

Videocamera’s nemen de gebeurtenis op en leveren zo duidelijk bewijs voor de politie, advocaten of verzekeringsmaatschappijen.

Het kan helpen om criminelen te pakken die mogelijk uw waardevolle spullen hebben gestolen.

Met de producten van SecurCo kun je erop vertrouwen dat je het nodige bewijsmateriaal hebt om criminelen te pakken.

Investeren in een beveiligingssysteem van SecurCo is een slimme beslissing en zorgt voor veiligheid, gemoedsrust en besparingen voor je huis of bedrijf.

In een wereld vol onzekerheden bieden wij zekerheid en betrouwbaarheid.

Neem vandaag nog contact op met SecurCo voor meer informatie over onze scherpe prijzen.

 • Bescherm uw huis of bedrijf vandaag nog
 • Schrik criminelen af met onze systemen
 • Gemoedsrust
 • Snelle detectiemeldingen
 • Lagere verzekeringspremies
 • Lever cruciaal bewijs in geval van een gebeurtenis
Beveiligingssysteem

Beveiligingssysteem: 10 functies waarvan u niet wist dat u ze nodig had

Als het aankomt op het beschermen van onze huizen of bedrijven, is het hebben van een betrouwbaar beveiligingssysteem cruciaal.

Bij SecurCo begrijpen we dat je het beste en meest uitgebreide beveiligingssysteem wilt dat beschikbaar is.

Daarom bieden we een reeks innovatieve functies die je versteld zullen doen staan!

Laten we eens kijken naar de top 10 functies waarvan je niet wist dat je ze nodig had in een beveiligingssysteem.

Draadloze alarmen | Beveiligingssysteem

De dagen dat er lelijke draden over je muren en vloeren liepen, zijn voorbij.

Onze draadloze alarmsystemen bieden dezelfde bescherming als bedrade systemen, maar zonder het gedoe en de rommel van de installatie.

Bovendien is het voor potentiële indringers veel moeilijker om de alarmkabels door te knippen als ze er niet zijn!

Real-Time Videobewaking

Met ons camerabewakingssysteem kunt u uw eigendom in de gaten houden, of u nu thuis bent of niet.

We bieden draadloze en bedrade camera’s die real-time videobewaking van je eigendom bieden.

Met deze functie kunt u ervoor zorgen dat uw dierbaren en eigendommen altijd beschermd zijn.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is een cruciale functie voor bedrijven.

Met onze systemen kunt u regelen wie toegang heeft tot bepaalde delen van uw eigendom, of het nu gaat om werknemers, bezoekers of klanten.

We bieden een scala aan toegangscontroleopties, waaronder badge- en controlesystemen, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Brand- en rookdetectie

Brand kan op elk moment ontstaan, om verschillende redenen.

Onze brand- en rookmelders waarschuwen je zodra ze een teken van rook of brand detecteren.

Deze functie kan levens redden en materiële schade voorkomen doordat je snel actie kunt ondernemen.

M Mobiele app integratie

Met onze mobiele app integratie kun je je beveiligingssysteem overal en altijd monitoren en bedienen.

Of je nu camerabeelden wilt bekijken of je alarm wilt in- of uitschakelen, onze mobiele app maakt het eenvoudig en gemakkelijk.

Gezichtsherkenning

Gezichtsherkenningstechnologie ontwikkelt zich snel en we zijn er trots op dat we deze innovatieve functie aan onze klanten kunnen aanbieden.

Met gezichtsherkenning kun je ervoor zorgen dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot je eigendom.

Deze functie is vooral handig voor omgevingen met een hoog beveiligingsniveau.

Glasbreukdetectie

Indringers kunnen uw eigendom binnendringen door een raam te breken.

Onze glasbreukdetectie gebruikt sensoren om het geluid van gebroken glas te detecteren, waardoor een alarm wordt geactiveerd en je wordt gewaarschuwd voor de potentiële dreiging.

Kritieke omstandigheden bewaken | Beveiligingssysteem

Ons beveiligingssysteem bewaakt kritieke omstandigheden zoals temperatuur en vochtigheid, die van invloed kunnen zijn op de veiligheid en beveiliging van je woning.

Met ons geavanceerde bewakingssysteem kunt u gerust zijn dat uw eigendom altijd beschermd is.

24/7 Professionele bewaking

Onze 24/7 professionele bewakingsservice zorgt ervoor dat je woning altijd beschermd is, zelfs als je er niet kunt zijn.

Als je alarm afgaat, zal ons team onmiddellijk reageren om de mogelijke dreiging te onderzoeken.

Aanpasbare systemen

Bij SecurCo begrijpen we dat elk pand anders is.

Daarom bieden we aanpasbare beveiligingssystemen die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Of je nu een basissysteem of een high-tech, volledig geïntegreerd systeem nodig hebt, wij hebben alles voor je.

Samengevat biedt SecurCo een uitgebreid beveiligingssysteem dat draadloze alarmen, realtime videobewaking, toegangscontrole, brand- en rookdetectie, integratie van mobiele apps, gezichtsherkenning, glasbreukdetectie, bewaking in kritieke toestand, 24/7 professionele bewaking en aanpasbare systemen omvat.

Met onze innovatieve functies kun je ervoor zorgen dat je huis of bedrijf altijd beschermd is.

Wacht niet tot het te laat is – neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze opties voor beveiligingssystemen.

 • Bescherm je eigendom met draadloze alarmen en realtime videobewaking
 • Regel de toegang tot uw eigendom met onze toegangscontroleopties
 • Blijf alert op potentiële branden met onze brand- en rookmelders
 • Bedien uw beveiligingssysteem onderweg met onze mobiele app-integratie
 • Gebruik gezichtsherkenningstechnologie voor hoogbeveiligde omgevingen
 • Detecteer het geluid van gebroken glas met onze glasbreukdetectie
 • Bewaak kritieke omstandigheden zoals temperatuur en vochtigheid met ons innovatieve systeem
 • Ontvang 24/7 professionele bewaking om ervoor te zorgen dat uw eigendom altijd beschermd is
 • Aanpasbare beveiligingssystemen voor uw specifieke behoeften.

Bescherm uw eigendom vandaag nog met een uitgebreid beveiligingssysteem van SecurCo!


SecurCo’s Top FAQ’s: Uw ultieme gids voor beveiligingssystemen

Als toonaangevend leverancier van beveiligingssystemen in België, begrijpt SecurCo hoe belangrijk het is om jou, je familie en je eigendom veilig te houden.

Ons assortiment alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie en toegangscontroleoplossingen is ontworpen om de beste inbraakbeveiliging te bieden, zodat zowel consumenten als bedrijven gerust kunnen zijn.

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen die we van onze klanten krijgen:

Welke soorten beveiligingssystemen bieden jullie aan?

Bij SecurCo bieden we een breed scala aan beveiligingssystemen, waaronder alarmsystemen (bedraad en draadloos), camerabewaking (voor binnen en buiten), branddetectie (rook- en hittedetectoren) en toegangscontrole (badge- en controlesystemen).

Samen met onze klanten bepalen we de beste oplossing voor hun specifieke behoeften, budgetten en voorkeuren.

Hoe werken alarmsystemen?

Alarmsystemen van SecurCo maken gebruik van sensoren om inbraak in uw eigendom te detecteren.

Deze sensoren kunnen op deuren, ramen en andere toegangspunten worden geplaatst en zijn verbonden met een bedieningspaneel.

Wanneer de sensor wordt geactiveerd, bijvoorbeeld wanneer een deur of raam wordt geopend, stuurt het bedieningspaneel een signaal naar het alarmsysteem, dat een geluidsalarm activeert en/of een meldkamer waarschuwt.

Heb ik een abonnement nodig voor uw alarmsystemen?

Nee, onze alarmsystemen vereisen geen abonnement, wat betekent dat u geen maandelijkse monitoringkosten hoeft te betalen.

We bieden echter wel bewakingsdiensten tegen een extra vergoeding als u uw systeem 24/7 wilt laten bewaken.

Welke soorten camera’s bieden jullie aan?

We bieden zowel camera’s voor binnen als voor buiten, waaronder vaste camera’s en PTZ-camera’s (pan-tilt-zoom).

Onze camera’s bieden hogeresolutiebeelden, nachtzicht en toegang op afstand, zodat u uw eigendom overal kunt bewaken met een smartphone, tablet of computer.

Hoe werkt branddetectie?

Branddetectiesystemen van SecurCo gebruiken sensoren om rook, hitte of vlammen te detecteren.

Wanneer een sensor wordt geactiveerd, activeert deze een geluidsalarm en/of stuurt een signaal naar een meldkamer.

Onze branddetectiesystemen kunnen ook worden aangesloten op sprinklersystemen voor onmiddellijke brandonderdrukking.

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole verwijst naar het beheer van in- en uitgangen in een gebouw of pand.

Bij SecurCo bieden we badge- en controlesystemen waarmee bedrijven de toegang tot bepaalde gebieden kunnen controleren of de toegang kunnen beperken tot bevoegd personeel.

Deze systemen kunnen ook worden geïntegreerd met tijdregistratie voor personeelsbeheer.

Hoeveel kost een beveiligingssysteem van SecurCo?

De kosten van een beveiligingssysteem van SecurCo zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type systeem, de grootte van het pand en eventuele extra functies of diensten.

Wij bieden concurrerende prijzen en werken samen met onze klanten om de beste oplossing voor hun behoeften en budget te bepalen.

Welke soorten beveiligingssystemen biedt SecurCo?

Bij SecurCo bieden we een reeks beveiligingssystemen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze systemen omvatten alarminstallaties met inbraakdetectie voor woningen en bedrijven, bedrade en draadloze alarmen, camerabewaking voor binnen of buiten met geavanceerde detectie- en bewakingsfuncties, brand- en rookdetectoren en toegangscontrolesystemen voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat al onze beveiligingssystemen voldoen aan de hoogste kwaliteit en normen, ontworpen om u, uw gezin en uw eigendommen veilig te houden.

Wat onderscheidt de beveiligingssystemen van SecurCo van andere op de markt?

Bij SecurCo zijn we er trots op dat we de beste beveiligingssystemen op de markt aanbieden. Onze systemen zijn ontworpen om zeer effectief, efficiënt en gebruiksvriendelijk te zijn. We gebruiken de nieuwste technologie en apparatuur om betrouwbare en efficiënte beveiliging te bieden.

Hoe kan ik informatie krijgen over de prijzen van de beveiligingssystemen van SecurCo?

Bij SecurCo bieden we de meest concurrerende prijzen voor onze beveiligingssystemen. Onze prijzen worden bepaald op basis van de specifieke behoeften en eisen van elke klant, zodat we een persoonlijke oplossing kunnen bieden tegen een betaalbare prijs. Neem voor prijsinformatie contact met ons op via onze officiële website of bel ons rechtstreeks. Ons team van experts zal je graag helpen en je een offerte geven die binnen je budget past.


Het beschermen van uw huis of bedrijf is onze topprioriteit bij SecurCo.

Daarom zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van de beste beveiligingssystemen op de markt.

Onze top-of-the-line alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole geven je gemoedsrust in de wetenschap dat jij, je familie en je eigendommen veilig zijn.

Onze systemen worden niet alleen geleverd zonder maandelijkse abonnementskosten, maar ons team van experts zorgt er ook voor dat uw beveiligingssysteem specifiek is afgestemd op uw behoeften.

We bedienen zowel consumenten als bedrijven en kunnen beveiligingsplannen op maat maken voor kantoren, winkels, commerciële gebouwen en ander vastgoed.

Met SecurCo krijgt u de beste prijzen voor de beste producten en onze vijfsterrenklantenservice garandeert uw tevredenheid bij elke stap.

Wacht niet tot het te laat is, maar investeer vandaag nog in een SecurCo beveiligingssysteem.

 • Houd uw eigendom veilig met onze bedrade en draadloze alarmsystemen.
 • Onze camerabewakingssystemen bieden 24-uurs bewaking en detectie.
 • Onze branddetectiesystemen zorgen voor vroegtijdige waarschuwing en snelle respons.
 • Onze toegangscontrolesystemen maken gebruik van badge- of controlesystemen bij deuren voor werknemers en bezoekers.

Bent u geïnteresseerd in de beveiliging van uw huis of bedrijf?

Laat je contactgegevens achter op deze pagina en een van onze experts neemt contact met je op om te bespreken hoe we een beveiligingsplan op maat voor je kunnen maken.

Onthoud, met SecurCo ben je altijd veilig.

Beveiligingssysteem